Всіх запрошуєм до нас на чудовий майстер-клас! PDF 
Написав Микола Олександрович   
Понеділок, 13 червня 2016, 18:51

 20160613_2004690907

Гімназійний мовний табір "Wonderland" продовжує навчати, розважати та дивувати своїх «жителів». Цього тижня у нашу «Країну чудес» завітали досвідчені рівненські майстри, які люб'язно погодились попрацювати з нашими таборятами та поділитися своїми талановитими вміннями.

Так, із загоном "Smile" працював майстерний скульптор Сергій Сулейманов, який допоміг маленьким «смайликам» оволодіти навичками виготовлення гіпсових фігурок, навчав їх влучному та майстерному розмальовуванню скульптур, а також ознайомив із правилами роботи з матеріалами, необхідними для такої праці.

У загонах "Extreme" та "Champions" ділилася досвідом чудова майстриня із обласної бібліотеки Людмила Андріївна. Під її вмілим керівництвом діти виготовили дивовижні нетрадиційні листівки у вигляді сорочки, які зможуть подарувати своїм рідним і друзям.

До загону "Stars" ми запросили Тетяну Василівну Москалик, викладача відділу художнього дизайну. І тут теж запанувала особлива атмосфера художнього аромату. Пані Тетяна продемонструвала нашим таборятам неочікуваний майстер-клас – розпис на полотні у стилі «Батік». За допомогою різних технік та способів й у супроводі вмілої майстрині діти змогли виготовити власні прекрасні вироби, які стануть чудовою окрасою нашої виставки дитячих творінь.

І тепер ми не лише вміємо творити щось особливе, а й з радістю поділимось досвідом.

Ці неймовірні заняття надовго запам'ятаються дітям, адже вони доторкнулися до справжнього мистецтва не лише олівцем чи пензлем, а й серцем та душею.

 20160613_1450187572

 20160613_1455374586