Зустріч гімназистів з земляком-патріотом PDF 
Написав Микола Олександрович   
Четвер, 01 вересня 2016, 17:59

 20160901_1726450272

Перший шкільний дзвоник 2016 року покликав учнів до нових досягнень та звершень у навчанні. Впродовж нового навчального року на школярів чекають зустрічі та нові знайомства з цікавими людьми. Вже у перший день навчання учні 11-х класів гуманітарної гімназії мали нагоду познайомитися з захисником нашої країни, учасником АТО, начальником відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід», полковником Ковальчуком Олександром Федоровичем.

Олександр Федорович серед десятка тисяч інших мужніх героїв захищав рідну землю і кожного з нас, захищав територіальну цілісність та незалежність нашої Батьківщини. Наш гість розповів про свій власний пережитий досвід, починаючи з дня, коли він вперше потрапив у зону бойових дій. Розповів про те, що допомагало морально вистояти у бойовому пеклі. Гімназисти задавали запитання про умови перебування в зоні АТО, про ставлення місцевих до українських солдатів, про те, чи доходять до бійців дитячі листи та малюнки.

Гімназисти подякували гостю за мирне небо над своїми домівками і побажали здоров'я та перемоги. Учні пообіцяли рівнятись на героїв-захисників і стати справжніми патріотами своєї держави. А ще побажали якнайшвидше повертатись додому з перемогою. Такі зустрічі значною мірою впливають на формування світогляду учнів і виховують в них патріотизм та почуття вдячності. Слава Україні! Героям Слава!

 20160901_1641439671