Нагородження творчих гімназистів PDF 
Написав Микола Олександрович   
Вівторок, 14 березня 2017, 21:12

 20170314_1232668047

Наприкінці минулого року у видавництві «Оповідач» вийшла друком книга рівненської письменниці та майстрині, фундатора і засновниці видавництва книг ручної роботи «Креативна книга» Олени Медведєвої, яка має назву «Рівненський буквар». Це унікальне видання, присвячене краєзнавчим перлинам Рівненщини, за якими діти можуть не тільки вивчати абетку, але й знайомитися з найвидатнішими або часом недостатньо відомими об'єктами рідного краю. На кожну літеру приходиться від одного до семи об'єктів, відтак діти ще й вивчатимуть Рівненщину, так би мовити, від А до Я.

Робота над букварем тривала близько двох років. Письменниця збирала найцікавіші матеріали про Рівне та область - історичні, географічні, мистецькі та етнографічні факти за принципом букваря. А ілюстрували абетку учні тридцяти трьох рівненських шкіл. Крім цього, діти створили і унікальні мистецькі літери, які оживають на сторінках букваря, а також дитячий альбом-додаток «Рівне і рівнята».

10 березня учні нашої гімназії, ілюстрації яких увійшли до букваря, були запрошені на урочистості з нагоди виходу книги. Це такі учні: Дриль Тимур, 3-В клас та Дедюхіна Анна, 2-А клас. Кожен з них отримав в подарунок «Рівненський буквар» з авторськими ілюстрація та почесну грамоту.

 20170314_1935637080