8 березня PDF 
Написав Микола Олександрович   
Середа, 13 березня 2013, 11:45

 20130313_1209101425

Вітаємо жінок зі святом!!!

Весна...Напевно, не знайдеться людини, а, особливо, жінки, яка б не любила весну, адже на початку весни є жіноче свято. Сьогодні нам вже зовсім неважливо, коли і хто придумав відзначати жіночий день. Головне, що така можливість є і так хочеться привітати усіх знайомих дівчат та жінок. Традиційно вітають своїх жінок-вчителів і учні гуманітарної гімназії. Учнівський парламент гімназії підготував для вчителів листівки-привітання, які були прикріплені до цукерок. Учениця початкової школи, тримаючи у руках кошик з цукерками, разом зі старшими хлопцями з парламенту зустрічала перед початком уроків вчителів і дзвінкоголосо запрошувала їх обрати цукерку з привітанням. Творчі учні гімназії подарували жінкам святковий концерт, де прозвучали пісні у виконанні солістів та хорів,розповідали гуморески, а також танцювали танці. Також учнівський парламент ініціював проведення Виставки вишивальних робіт "Майстерне творіння рук золотих", яка викликала неабиякий ажіотаж серед учнів. Адже вони принесли на виставку роботи створені дбайливими руками їх мам, бабусь, прабабусь, сестер та хресних мам. Не могли відвідувачі виставки відвести погляд від робіт вчителя англійської мови Якубець Галини Михайлівни. Справжня майстриня з золотими руками, вона презентувала близько двадцяти власних робіт, які вражають кольоровою гамою та витонченістю роботи.

Шановні жінки! Саме ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради вас, в ім'я вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.

Бажаємо Вам завжди бути музами для своїх чоловіків, найкращими мамами для своїх дітей і просто коханими і щасливими. Нехай кожну із вас вважають найвеличнішою таємницею Всесвіту, яку не може розкрити жоден чоловік, який живе на планеті Земля. Вітаємо усіїх вас зісвятом.

 20130313_2087874322

 20130313_2046958979