Роде наш красний, роде наш прекрасний PDF 
Написав Микола Олександрович   
Середа, 27 березня 2013, 14:53

 20130327_1391874118

Родина... Вона зігріває людину від її народження до кінця днів, є осередком тепла і любові для дитини, дає їй перші уявлення про доброту, культуру поведінки, моральність. Тому так важливо, щоб у родині панувала злагода і повага до всіх її членів.

У гімназії 22 березня пройшло родинне свято «Роде наш красний, роде наш прекрасний». На свято завітали найдорожчі для кожного люди: матусі, татусі, бабусі та дідусі, братики та сестрички. Цього дня святкова зала гімназії була сповнена родинним теплом, любов'ю, добром та злагодою. Учні читали проникливі вірші про маму, бабусю. Батьки разом із дітьми співали пісень. На свято завітав народний хор «Барвінок» ПК «Текстильник» у якому співає бабуся одного з учнів гімназії. Щиро та проникливо звучала пісня «Родина, родина» у виконанні трьох братів Мединських.

Родина – це не лише рідні, родичі. Це і класи, і школа і весь народ український. Родина до родини – народ. Ми з вами всі український народ, який складається з родин малих і великих, дружніх і працьовитих. Як могутня ріка бере початок із маленьких джерел, так і наша українська культура збагачується традиціями і звичаями українських сімей.

Такі свята зігрівають душу теплом, наповнюють позитивними емоціями та об'єднують усі покоління родин.

 20130327_1074555756