Вечір пам’яті «Народжені для життя, а не війни» PDF 
Написав Микола Олександрович   
П'ятниця, 13 лютого 2015, 16:09

 20150213_1802214408

Нема життя без України, бо Україна – це земля, яку не вибирають, бо Україна – це доля, яка випадає один раз на віку. На шляху нашого народу-великомученика було багато перешкод. Кожне століття приносило українцям голодні роки, епідемії, чужоземні навали та спустошливі війни. На жаль, і зараз ллється кров на Сході нашої країни. І скрізь гинуть чиїсь батьки, чоловіки, брати, сини, гинуть мирні жителі.

З метою вшанування пам'яті тих людей, хто воював за свою землю, хто віддав своє життя в ім'я світлого майбутнього, хто був невинно убієнний,

12 лютого в гуманітарній гімназії відбувся вечір пам'яті «Народжені для життя, а не війни». На захід було запрошено старшого сержанта, командира взводу зв'язківців Андрія Смердова, що воював в зоні АТО, та представників благодійної організації Фонд «Руєвит». Гімназисти передали представникам фонду зібрані кошти, засоби особистої гігієни та прапор України з побажаннями військовим, залишеними гімназистами. На вечорі згадали славних синів України, що боронили і визволяли її землю від часів козаччини й до наших днів. Усі присутні під час хвилини мовчання схилили голову та запалили свічу в пам'ять про українське козацтво, учасників національно-визвольного руху кінця 18 початку 20 століття, українських січових стрільців, діячів національно-визвольних рухів початку 20 ст., учасників Другої світової війни та воїнів УПА, українських дисидентів, «Героїв Небесної Сотні» та воїнів, що загинули на Донбасі.

Віримо, що війна скоро скінчиться, адже усім нам хочеться бачити скрізь усміхнені обличчя, радіти сонячному дню. Хочеться жити серед добрих душею людей, жити в злагоді та любові. Відчувати себе потрібним, робити важливі справи, від яких стає легко на душі. Слава Україні! Героям Слава!

 20150213_1422827008

 20150213_1210999510