Конкурс «Я-депутат» PDF 
Написав Микола Олександрович   
Середа, 08 червня 2016, 12:18

 20160608_1967469457

Сьомий день у таборі «Дивограй» надовго запам'ятається його вихованцям. Адже уперше за всі роки роботи табору юні таборята проявили свої лідерські та креативні якості у етапах змагань конкурсу «Я-депутат». Сучасне суспільство вимагає творчих, активних, креативних людей, які вміють самостійно приймати рішення та реалізовувати власні заходи. Саме такі якості повинна виховувати сучасна школа. І починати це потрібно з перших років навчання.

Конкурс «Я – депутат» проводився з метою розвитку особистості, для розкриття їх творчого потенціалу та набуття важливих життєвих навичок, усвідомлення національної свідомості.

Конкурсна програма складалася з таких етапів: «Представлення», «Передвиборча прогама», «Запитання-відповідь», «Зірковий гість». Перший конкурс «Представлення» допоміг усім познайомитися з учасниками, дізнатися про їх хобі ті інтереси. У другому конкурсі «Передвиборча програма», учасники познайомили усіх присутніх зі своїм баченням сучасного світу. У третьому конкурсі учні показали своє вміння давати відповіді на поставлені питання. Четвертий конкурс «Зірковий гість» мав розважальний характер і порадував усіх присутніх чудовими вокальними та танцювальними виступами. А місця розподілилися таким чином: І місце виборов Степанець Данило, представник загону «Мрійники»; ІІ місце посілили двоє учасників - Родзін Орест та Павелків Дарина; ІІІ місце дісталося представнику загону «Капітошки» Андрієнку Кирилу.

Що може бути більш важливим, ніж дитячі мрії?! Мрії вихованців табору «Дивограй» здійснилися! Якщо дитячі слова стануть реальністю, в нашій країні буде порядок, мир та спокій в кожній сім'ї та Україні.

 20160608_1612555024

 20160608_1793242971