Дні сталої енергії в РГГ PDF 
Написав Микола Олександрович   
Середа, 21 вересня 2016, 16:32

 20160921_1793544847

Ми з вами живемо на прекрасній та дивовижній планеті Земля. Вона не просто красива, а унікальна, а багаті природні ресурси дають людям можливість жити. Але природні ресурси не є безмежними. Тому нам, жителям Землі, потрібно бережно ставитися до їх використання.

З метою популяризації енергозбереження, виховання в учнів бережливого ставлення до використання ресурсів в гуманітарній гімназії пройшли Дні сталої енергії.

В ході проведення Днів класний керівник 8-Б класу Галина Улянівна Пашко провела для учнів пізнавальний марафон на тему «Збережемо ресурси Землі», на якій наголосила учням про важливість енергозбереження не лише для України, а всього світу в цілому. Розповіла про викиди в атмосферу парникових газів. Закликала учнів змінювати своє ставлення до енергії та її використання. Ознайомила з джерелами альтернативної енергії і ефективного її використання. Також учні 8-9 класів створювали проекти з теми «Енергозбереження» та презентували вироби виготовлені власними руками «Друге життя побутових відходів».

Проводження Днів сталої енергії сприяє просвітницькій діяльності в рамках енергозбереження та закликає учнів заощаджувати енергетичні ресурси планети.

Будьмо Людьми, щоб наша матінка Земля могла пишатися своїми дітьми, а не боротися проти них!

 20160921_1718581752