Вчителі РГГ виготовили подарунки для гостей зі Сходу PDF 
Написав Микола Олександрович   
Понеділок, 26 грудня 2016, 16:07

 20161226_1306689670

Вже не вперше наше місто зустрічає дітей зі східних областей України. Ось і цього року напередодні новорічно-різдвяних свят до Рівного приїде група дітей з Авдіївки, Донецької області. На них чекає насичена програма. Діти познайомляться з історію поліського краю, його природою, традиціями, культурою та побутом. Діти на Різдво відвідають рівненські родини, де побачать традиції святкування Різдва. А 13 січня завітають до нашої гімназії, щоб познайомитися з однолітками та змістовно провести час. Ми не відпустимо гостей без подарунків. А що ж подарувати? Звичайно, сувеніри, виготовлені власноруч.

Оскільки серед вчителів є багато майстринь хенд мейку, то і вирішив педагогічний колектив гімназії подарувати гостям сувеніри, виготовлені з любов'ю та натхненням. Для реалізації цієї ідеї було вирішено провести два майстер-класи, під час яких виготовити ялинкову прикрасу у техніці в'язання спицями та різдвяну листівку у техніці айрис-фолдінг. Ведучою першого майстер класу була директор гімназії Зоя Володимирівна Макарчук, яка поділилася своєю майстерністю у техніці в'язання спицями. А різдвяну листівку у техніці айрис-фолдінг вчителі гімназії виготовили під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Оксаною Миколаївною Одарчук.

Маємо надію, що ці подарунки, у які майстрині вклали часточку свого люблячого серця, юні гості зі Сходу нашої країни збережуть на довгі роки. Свята закінчаться, але ми віримо, що наші сувеніри принесуть у оселі донецьких дітей тепло та затишок нашого Поліського краю.

 20161226_1051264845

 20161226_1777386751